Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 11:47 - Ватикана в служба на илюминатите. Предателството на папата.
Автор: kobolg Категория: Други   
Прочетен: 3696 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.02.2011 09:41


Като част от земния управляващ елит църквата също участва в договорката с лошите космонавти конкистадори. Освен това илюминатите и масоните имат власт и влияние над църквата. Тъй като те управляват Земята напрактика. Особенно откакто папа стана немец и преди това, докато още беше заместник на вече тежко болния Йоан Павел ІІ, немските пронацистки илюминати управляват Ватикана. Наблюдава се таен синтез на немското илюминатство и църквата. (Да не забравяме знаците, които си размениха нациста Волен Сидеров и папа Бенедикт при срещата им. Волен доста настъпваше папата по краката. Не е ли нацист и папата. Очевидно са от една организация, нацистки илюминати.)
Така попчетата се изживяват като пазители на Бифрост. Само че пазенето на Бифрост би означавало да пазят Земята от злонамерените космонавти, а не да им помагат да я завладеят, което правят. (Така Ватикана е в първите редици на армията на злите великани тръгнали на пристъп срещу Земята и Бифрост.)
Не само, че тайно помагат на илюминатите и техните дъщерни движения като Ню Ейдж и мормоните, но и помагат на илюминатите за спиране и ограничаване на научно-техническия прогрес.
Но с това предателството не стига. За да бъде пълно управляващите следват договорката си със злонамерените космонавти и възспират развитието на звездните, космически технологии. Така те се грижат, ако случайно някъде открият техника за същински космически полети като на НЛО космонавтите, тя да не бъде реализирана. Така че ние да си останем индианци, а космонавтите конкистадори да ни завладеят и изтребят безпроблемно. А медувременно управляващата класа(която определено е малоумна) да си получава космическия еквивалент на огнената вода.
За колко огнена вода ни подадохте, мили управляващи?
Много власт ви обещаха нали. А каква власт ще имате в трюмовете или на оня свят...
Не сте първите вървели по този път. И индианските вождове са мислили така, а какво са получили накрая и каква власт им оставили колонизаторите знаете. Това ви чака. Това което дедите ви са сторили с туземците, сега други ще го направят с вас или с децата ви и то сами ще сте виновни, защото вие сами помагате за това.
http://kobolg.blog.bg/drugi/2011/02/08/vervaneto-bichyt-boji.681876





Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kobolg
Категория: Други
Прочетен: 45704
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930