Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2011 12:34 - НЛО юдейският "бог" го няма
Автор: kobolg Категория: Други   
Прочетен: 2504 Коментари: 0 Гласове:
3



Преориентацията от юдаизма към юдео-масонството и илюминатството сред еврейския елит говори за две неща. Или обещанията на илюминатите и масоните са се оказали по-съблазнителни или "богът" на евреите вече не е на линия.
Можем да разберем кои са били древните космонавти и техния ръководител почитан като бог на юдеите.
В старите китайски предания се разказва за три космически сили в кофликт помежду си.
Две от тях можем да идентифицираме и днес. http://kobolg.blog.bg/drugi/2011/02/09/koi-sa-kosmonavtite-opitvashti-se-da-zavladeiat-zemiata-poim.682668
Сталинистите-нацисти "плеядинци" и драконите.
Сталинистите в китайското предание  ги наричат Чи Ю - чудовището искало да погълне земята. Медното чудовище всъщност е стманено, но мита идва от медната ера и няма друг познат метал като стоманата. Старите евреите го наричат Сатанаил(от Сталин). Българите наричат сталинистите хали/кали от древния индоевропеиски корен кали - желязо, стомана (пример глагола калявам, закалявам). Вероятно думата произлиза от добива на желязо от блатна руда - от калта. Сталин значи Стоманен - прозвището му.
Халите и ламите са отрицателни герои в българската митология.
Драконите съответстват на змейовете в българската митология. Те преследват лошите хали, т.е. злонамерените космонавти сталинисти-нацисти.
Чи Ю или сталинистите били заровени под земята или принудени да се укриват в подземни бази от друг техен съперник - Хуан Ди - третата космичска сила в китаиското предание.
Третата сила в древността обаче липсва днес, в съвремени източници.
Хуан Ди(Жълтият господар) - небесен жител и космонавт - гоподар на страната наречена Мечка на запад от Китай.  След края на земния си път бил почита като бог и му правели паметници.(докато Сталин е отречен и статуите му махнати) Само Ленин отговаря на описанието. Ленин е жълтия господар - Хуан Ди на страната Мечка - Ленин  е полумонголоиден - а страната Мечка е Русия - СССР.
Ленинисти - древните евреи почитат Ленин като свой бог. Зад Ел, Елохим се крият ленинистите и Владимир Илич Улянов. В Китай Ленин е познат като Хуан Ди, а българите наричат ленинистите лами/ламя - драконоподобно мит. създание/. Ламите се зли. За разлика от китайците, които запазват неутралност по-отношение на конфликта Ленин-дракони,  българите определено държат страната на змейовете.
Ленин е наричан още и Господар на света, Цар на света, което е буквален превод на малкото име Владимир, а не  истински господар. Той е бил смятан за дявола в християнската традиция и дяволът е наричан "Цар на света"," Господар на Света"
Конфликтът между драконите и Ленин, който очевидно също като сталинистите имал планове за завладяване на Земята, поробване на населението и изтребление на непокорните, довел до оттеглянето им в космоса.

В съвременните източници обаче се споменават само две основни сили "плеядинците" сталинисти-нацисти и техните опоненти "драконите". Няма и помен от ленинистите. Това и преориентацията на юдеиския елит към илюминати и масони, които са сталинисти(някои биха казали сатанисти), свидетелства че ленинските космонавти са разбити.



Тагове:   НЛО,   юдаизъм,   Илюминати,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kobolg
Категория: Други
Прочетен: 45671
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930