Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2011 21:34 - Многоженството, илюминатите и НЛО. Кои са космонавтите опитващи се да завладеят Земята. Поимено колега.
Автор: kobolg Категория: Други   
Прочетен: 3061 Коментари: 0 Гласове:
1



http://kobolg.blog.bg/drugi/2011/02/09/koi-sa-kosmonavtite-opitvashti-se-da-zavladeiat-zemiata-poim.682668
Продължаваме темата за корените на нацистките космонавти покровители на илюминатите и дъщерните им движения.
Както се спомена, тези НЛО са дошли от бъдещето. Те са от руските нацисти. Факт е, че освен Сталин, които е идолът на руските неонацисти, следват и идеите на Жириновски.
Жириновски, който дойде навремето в България да агитира за отцепване на Пиринския край и да го приединява към бутафорната държава Македония, бе изгонен бързо тогава. Евала на Желю за това.
Същият този неофашист Жириновски е привърженик на многоженството. Искаше в Русия официално да се въведе многоженство. Това разбира се е желанието на "елита" да узакони своето неофициално многоженсво, свойте държанки, метреси, любовници.
И у нас боташите имат по няколко държанки, които издържат и имат незаконни деца.
И партийния елит преди промените си имаше метреси, любовници и незаконни деца.
Така Жириновски иска да узакони многоженството им.
А сега знаете ли че мормоните, които са илюминатска  "църква" са привърженици на многоженството. Макар правителтвото на САЩ да ги е принудило да се откажат от многоженсвото, те тайно продължават да практикуват полигамията, или поне някой от тях.
Мормоните мотивирали многоженството с примера на "боговете си"  - на космонавтите нацисти.

Споменахме, че има злонамерени космонавти и за плана за завладяване на Земята, както и за договора с земните управляващи, с който продават Земята и нас.
http://kobolg.blog.bg/drugi/2011/02/08/niu-eidj-sa-vrag-na-zemnoto-chovechestvo.681899
http://kobolg.blog.bg/drugi/2011/02/08/razprostranenieto-na-niu-eidj-zabludata-e-prestyplenie-sresh.681968
Договор с тези космонавти имат илюминатите.http://kobolg.blog.bg/drugi/2011/02/08/iliuminati-i-niu-eidj.681942
Но какви са тези космонавти.
Първо да си какви са космонавтите като биологични същества изобщо. Всички космонавти не само лошите. Много от срещите с "извънземни" разказват за срещи с роботи от различен вид и размери.
Роботите не могат да се смятат за извънземни тъй като се правят и от хора.
"Сивите" са разпространени в разказите за близките срещи, но сивите са илюзия.
Например сивите са рожба на съзнание под влияние на опиати - ДМТ образи. Което показва че жертвите на отвличания са били упоени или обработени с подходящи средства за да не видят истинския образ на космонавтите.
Свидетелства и информация за човешкия облик на космонавтите има и то не от вчера.
Вече споменахме за възможната материализация на космонавти от бъдещето в миналото. http://kobolg.blog.bg/drugi/2011/02/09/gravitaciia-vreme-otnositelnost-i-kosmicheski-korabi.682498
Илюминатските предания го потвърждават. Централното слънце на Галактиката заема централно място в митовете на нео-илюминатите "Ню Ейдж" и мормони. Те го наричат Колоб. Тези митове се основават на казаното им от НЛО астронавтите.
Очевидно не са разбрали и не разбират разказите на космонавтите тъй като астрономите, астрофизиците знаят че в центъра на Галактиката има Черна дупка - колапсар. Черната дупка е гравитационен колапс на звезда(слънце).
Очевидно не е  Колоб, а колапс.
НЛО астронавтите, дошли от бъдещето, действително идват от Черна дупка - колапсар тъй като гравитацията й променя времето около нея.
Предвид липсата на основни знания по физика, астрономия и др. илюминатите са ненадежден източник на информация.

Тези космонавти по всяка вероятност призлизат от бъдещето. Ако са от бъдещето, какви са те.
Първо "плеядинците" на илюминатите, на Ню Ейдж и "боговете" на мормоните.
Има злонамерени космонавти, които само чакат удобен момент да ни завладеят планетата и да я прибавят към колекцията си.
А нас, земляните? Нас ще ни обявят за негодни и ще ни "помогнат да преминем в безплътно състояние" - демек ще ни избият.
Само най-зальоханите овци, най-тъпичките, които няма да им създават проблеми и послушно ще им робуват, че ги натоварят като добитък за да им бъдат роби и нещо като домашен добитък.
Тия овци верват на всека лъжа на тези космонавти и ни заливат с помия. Тия "Ню Ейдж" шашми, които са за болница.
Разни космонавти нацисти от изкуствено отгледана раса като Хитлеровите "Деца на Слънцето". Като всички нацисти или сродните им идеологии те са с промитити мозъци, роботи, живи зомбита. Точно такива за да служат сляпо, идеалните роби.

От сведенията за тези космонавти и от илюминатите, мормони и нюейджъри научаваме че те не са немски нацисти, а руски нацисти или националболшевики, което е същото. Техният идеал е Сталин, а той е не е по-добър от Хитлер. Древните евреи са го наричали Сатанил, Сатана. Така е и в тайния култ на илюминати и масони, които се кланят на Сатаната и имат договор демек с лошите космонавти. Мормоните използват гръцки превод на името му Адамас(Стомана рус. Сталин-Стоманен) за да не ги свържат със Сатанаил. Обаче "пророкът" им Йосиф Смит(Смит-Ковач) е не случайно избран - иметому кореспондира на името на Йосиф Сталин.
Ню Ейдж също знаят, че техните плеядинци са сталинсти-нацисти. Например един от най-извесните адепти на движението в България е Стамен Стаменов, което кореспондира със Стомана, Стоманен - Сталин. Явно също не е избран случайно.
Посветените ръководители на Ню Ейдж очевидно знаят за кого работят.
Волен Сидеров също не е избран случайно са лидер на българските нацисти. Сидеров значи железен.  Но самият Сидеров и нацистчетата му не го знаят. Дали Сидеров знае, защо съответните служби и организации, за които работи, са избрали точно него - заради името му. И тук виждаме дългата ръка на илюминатите и техните космически господари.
Тези космонавти са изкуствено създадена раса подобно на хитреровите "Деца на Слънцето", но за да не ги бъркаме с хитлеристи тук ще ги наричаме инки. Инките вероято са билипредставите ли на тези сталински космонавти.(Те са истинския прототип на нефилимите - нефити на мормоните).

Те са потомци на неонацистите от Русия. На последователите на Жириновски и останалите неонацистки движения, създадени от управляващата корумпираната класа новобогаташи, които разгарабиха всичко. Създадоха си хареми като бейове и искат да ги узаконят.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kobolg
Категория: Други
Прочетен: 45664
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930